Estagency biedt u ook de mogelijkheid om uw woning zelf te verkopen.

Met onze “eigen verkoop service” neemt u de touwtjes in eigen hand en helpen wij u waar nodig.

Wij komen bij u langs voor een gratis waardebepaling en bepalen daarna samen de beste verkoopstrategie die bij u past. De onderhandelingen en contracten nemen wij ook voor onze rekening. Fijn toch? Zo doet u het leuke deel en wij de rest. Dit alles voor het lage tarief van € 1.750,- inclusief BTW.

Dit doen wij:

Onze makelaar komt bij u langs en loopt met u de woning door. Zo krijgen wij een beeld van de woning en kunnen wij zien in welke staat het huis verkeerd. Direct daarna komen we tot een indicatieve waarde voor de woning. Samen met u stellen wij een persoonlijk verkoopplan op, welk aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

  • Foto’s maken:

Het is erg belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Kwalitatief hoge foto’s worden vaker bekeken. Daarmee is de kans op kijkers dus groter. Foto’s zullen geïnteresseerde doen beslissingen of ze wel of geen bezichtiging willen inplannen. Kortom: goede foto’s zijn belangrijk. Een eerste indruk is alles!

  •  Woning op Funda, social media & onze website:

Het is belangrijk dat eventuele geïnteresseerde uw woning tegenkomen. Wij zorgen ervoor dat uw woning online vindbaar is. Dit doen we door uw woning te plaatsen op Funda, social media (o.a. FB & Instagram), onze website en een mailing rond te sturen naar onze ingeschreven woningzoekende (klantenbestand).

  • Promotie in uw buurt:

Natuurlijk is het belangrijk dat uw woning online gevonden wordt. Maar wie weet komt de koper wel uit uw buurt! Daarom leveren wij ook het “te koop” bord. Hierdoor valt uw woning ook in de buurt op.

  • Onderhandelingen:

U heeft enkele bezichtigingen uitgevoerd en er is een bod binnen gekomen! Wat nu? Daar komen wij weer in beeld. Wij houden ons hoofd koel, omdat wij niet emotioneel verbonden zijn met de woning. In overleg met u en door u snel en persoonlijk op de hoogte te houden, zorgen wij voor de best mogelijk opbrengst voor uw woning.

  • Koopovereenkomst:

Nadat de onderhandelingen positief zijn afgerond, zal er een koopovereenkomst worden opgesteld. Hierin verwerken wij alle gegevens en afspraken. Na ondertekenen zorgen wij er natuurlijk voor dat de koopovereenkomst bij de notaris terecht komt.

  • 24/7 contact:

Mocht u tijdens het proces toch nog vragen hebben of advies willen? Dan staan wij nog steeds altijd voor uw klaar. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte van nieuwe aanvragen, biedingen en onderhandelingen.

Dit doet u:

  • Aanbiedingstekst schrijven:

U kent alle pluspunten van uw woningen en de ligging daarvan. Maak hier een leuk verhaal van, maar niet te lang. Zorg ervoor dat het prettig is om te lezen voor eventuele geïnteresseerde. Zet ook wat feiten en bijzonderheden op een rij.

Heeft u hulp nodig? Bel ons dan gerust even op.

  • De bezichtigingen:

Het leukste gedeelte van het werk doet u. De bezichtigingen! U kent alle plus- en minpunten van uw woning en de buurt. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, dichtbij de supermarkt of makkelijk de kinderen naar de dichtbij gelegen school brengen? Laat weten waarom u destijds voor de woning bent gegaan. Daarbij kunt u zelf bepalen op welk tijdstip de bezichtiging plaatsvindt en daar alle tijd voor nemen.

Heeft u toch liever dat wij de volledige verkoop op ons nemen. Geen enkel probleem!

Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem eens contact op met Estagency voor een oriënterend gesprek. Tel. 078 – 647 17 64 /
Mail: info@estagency.nl of vul het formulier in en wij nemen contact op met u.