Zelf uw huis verkopen? Zorg dat de koopovereenkomst klopt tot in de details

Steeds meer mensen besluiten hun woning zelf te verkopen. Nu de vraag naar woningen het aanbod ruimschoots overschaduwt is het vinden van een koper relatief eenvoudig. Dat maakt dat mensen zich afvragen waar ze eigenlijk een makelaar voor nodig hebben. Vaak worden de overige werkzaamheden, zoals het maken van een koopovereenkomst vergeten of weet u niet hoe of waar u moet beginnen.

Zelf uw woning verkopen

Het is inderdaad waar dat het vinden van een koper een groot deel van de werkzaamheden van een makelaar omvat. Maar de makelaar doet meer dan uw woning in de verkoop aanbieden.

Estagency biedt een aantal specialistische diensten waar u niet zonder kunt. Want wees eens eerlijk: kent u echt alle juridische details waar u bij het zelf verkopen van een woning tegenaan loopt? Dat de verkoopprijs en de leverdatum vastgelegd moeten worden ligt voor de hand, maar dat is slechts een deel van wat er vastgelegd moet worden. Een koopovereenkomst maken vergt specialistische deskundigheid.

Gelukkig hoeft u voor het maken van de koopovereenkomst van uw woning niet het hele makelaarspakket aan te schaffen. Bij Estagency helpen we u graag de verkoop van uw woning in goede banen te leiden. Bijvoorbeeld door het maken van de koopovereenkomst. We zetten de puntjes op de i, zodat de koopovereenkomst van uw woning staat als een huis.

Professioneel opmaken koopovereenkomst woning

Wanneer u zelf uw woning hebt verkocht helpen wij u bij opstellen van een professionele koopovereenkomst. Uiteraard voldoet deze koopovereenkomst aan de wetgeving en alle NVM-normen. De kosten van deze dienstverlening zijn verrassend laag: voor slechts €250,- incl. BTW bent u verzekerd van een perfecte koopovereenkomst.

Koopovereenkomst maken in een paar eenvoudige stappen

Wilt u dat wij uw koopovereenkomst maken? Dat is eenvoudiger dan u misschien denkt. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, zenden we u een aantal formulieren en vragenlijsten. Wanneer u deze ingevuld terugstuurt hebben we alle informatie die we nodig hebben om uw koopovereenkomst te maken.

Zodra u de factuur heeft voldaan, ontvangt u binnen 24 uur de perfecte koopovereenkomst voor uw verkochte woning. Wij garanderen dat elk detail klopt. Is er tóch een aanpassing nodig? Dan zorgen we dat deze kosteloos wordt verwerkt. U loopt dus geen enkel risico.

Vul onderstaand uw gegevens in en wij sturen u z.s.m. de benodigde documenten toe om in te vullen.