Zelf ook een review schrijven? Leuk! Dat kan onderaan de pagina of klik op onderstaande button en vergeet de sterren review niet. Bedankt!

Klik hier om een review te schrijven

Professioneel en serieus!

Rated 5 out of 5
8 april 2024

Zeer professioneel en serieuze makelaar. Prettige en snelle communicatie. Een aanrader!

Ina Sneeloper

Enthousiast, open en eerlijk

Rated 5 out of 5
18 januari 2024

Het was best een uitdaging om ons huis, ruim 130jaar oud, monument,energie label G, in deze markt te verkopen. Het is een heerlijk en mooi huis,maar vooral voor de echte liefhebber. Geen ‘kopen zonder kijken’ type huis. Sfeervol, authentieke elementen, fijne buurt. 2 andere makelaars durfden alleen door met een prijs te komen die geen recht deed aan de waarde het huis.

Jay was er van overtuigd dat voor de juiste liefhebber een marktconforme prijs absoluut haalbaar moest zijn. En hij kreeg gelijk, hij koos niet voor de meest makkelijke weg om bij te lage biedingen ons te overtuigen maar toe te geven.

En Jay kreeg gelijk! De uiteindelijke kopers waren precies de mensen die in dit huis en deze buurt passen, en de waarde van het huis zagen.

Jay is enthousiast, open en eerlijk en blijft positief. Zouden we Jay aanraden? Jazeker! Hij hoort misschien niet bij de gevestigde orde van de oude makelaars in Dordrecht, maar is daardoor juist bereid het ene tandje extra te zetten.

Jay, we zijn blij met je en wensen je heel veel succes!

Frank van der Leegte

Prettige communicatie

Rated 5 out of 5
11 december 2023

Jay en zijn collega’s hebben mij ontzettend goed geholpen met de verkoop van mijn appartement in Dordrecht.

Prettige communicatie, adequaat handelen en snelheid. Dikke shout out voor Jay en zijn collega’s.

Michel van de Langemheen

Vakkundige makelaar!

Rated 5 out of 5
13 november 2023

Wij hebben Jay ervaren als een vakkundig verkoop en aankoop makelaar.

Voor zowel aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons oude huis was zijn niveau van dienstverlening uitstekend en zal hem zeker adviseren als tussenpersoon bij de aankoop of verkoop van je huis!

Erik Stam

Persoonlijk, enthousiast, ontzorgt en communiceert top

Rated 5 out of 5
13 november 2023

We zijn zeer tevreden met de diensten van Jay tijdens het verkopen van ons huis. Hij heeft ons op alle fronten positief verrast! De communicatie was uitzonderlijk goed en hij nam altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mij op de hoogte te houden van elke stap in het proces. Dit gaf ons veel vertrouwen en zorgen wel.

Wat ik vooral waardeerde, was zijn persoonlijke en enthousiaste aanpak. Hij begreep echt wat voor ons belangrijk was bij de verkoop van het huis en paste zijn strategie daarop aan. Zijn eigen ideeën en suggesties waren waardevol en hebben zeker bijgedragen aan het succes van de verkoop.

Bovendien was zijn onderhandelingsvaardigheid indrukwekkend.

Kortom, we bevelen deze makelaar ten zeerste aan aan iedereen die zijn huis wil verkopen. Zijn enthousiasme, communicatievaardigheden, persoonlijke aanpak en slimme onderhandelingen maken hem absoluut een topper in zijn vakgebied! Dankzij hem hebben we een zorgeloze en succesvolle verkoopervaring gehad. Vijf sterren zonder twijfel!

Hartelijk bedankt! Jay.

Suleyman