De vastgoedprofessionals van Estagency zijn deskundig op het gebied van aankoopbegeleiding.

Steeds meer mensen schakelen een aankoopmakelaar in.

Online is de droomwoning gevonden, maar nu die bezichtiging nog. Aankoopmakelaar inschakelen?

Maar waarom?

  • De verkopende makelaar treedt op namens de verkopers. Daarom zal hij ook de belangen van de verkopers behartigen. Hij zal er dus alles aan doen om de woning voor een zo hoog mogelijke prijs en beste voorwaarden voor de verkoper te verkopen.
  • Een aankoopmakelaar treedt op namens de koper en neemt het gehele verkooptraject uit handen. Zo gaan wij mee met bezichtigingen, bekijken wij de waarde van de woning, kijken naar de bouwkundige staat, voeren wij de onderhandelingen uit en controleren wij de koopovereenkomst.
    Ook in het voor- en na traject kunnen wij van dienst zijn. Denk bijv. aan het inschakelen van een hypotheekadviseur, een aannemer en verhuizers.
  • Met een aankoopmakelaar sta je sterker in je schoenen.
    Stel: je verkoopt zelf je woning en je hebt twee ge√Įnteresseerde die zo goed als hetzelfde bod uitbrengen. De een met een aankoopmakelaar en de ander zonder. Dan is de verkopende partij meestal geneigd om in zee te gaan met de potenti√ęle koper met een aankoopmakelaar. De verkopende makelaar heeft er ook belang bij om de deal goed af te sluiten. Op deze manier is er meer zekerheid en voorbereiding. En de verkoper en zijn makelaar weten ook: de aankoopmakelaar heeft zaken als de financiering echt wel gecheckt!
  • Een aankoopmakelaar heeft kennis van de markt en zijn werkgebied. Hij kan informatie geven over de buurt, de voorzieningen, verbindingen naar snelwegen, reistijden enz. Hierdoor krijg je een beter beeld van hoe het is om te wonen in niet alleen de gevonden woning, maar ook in de buurt waar het huis staat. Met een aankoopmakelaar weet je tot in de details wat je gaat kopen en waarom de woning bij je past. Hierdoor sta je meer achter je besluit.
  • Door de kennis van de markt en zijn werkgebied adviseert een aankoopmakelaar over welk bod er uitgebracht kan worden. Het is immers zijn werk en is niet emotioneel betrokken bij de aankoop. Wat bij een koper wel kan gebeuren. Een aankoopmakelaar behoedt u er dus voor dat u te veel betaalt voor een woning.
  • Al vanaf ‚ā¨ 1.495,- incl. BTW

Ook zelf nog een eigen woning die u wilt verkopen? Laat het dan zeker even aan ons weten of klik hier om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem eens contact op met¬†Estagency¬†voor een ori√ęnterend gesprek. Tel. 078 – 647 17 64 /
Mail: 
info@estagency.nl of vul het formulier in en wij nemen contact op met u.