Ook op zoek naar een makelaar in Papendrecht?

Wanneer u ook de stap wilt maken om een nieuwe woning aan te schaffen of om een oude te verkopen zal u op zoek moeten gaan naar een goede makelaar. Nu is het door het grote aanbod van makelaars nog niet zo eenvoudig om een partij uit te zoeken. Wij staan voor u klaar als makelaar in Papendrecht. Ons ervaren en gespecialiseerde team van makelaars is in staat om u te helpen bij zowel de verkoop als de aankoop van een nieuw pand van Papendrecht tot Rotterdam en verder. Wie zijn wij en wat zij de voordelen die wij u te bieden hebben? Dat zullen wij u eens laten zien!

Aankoopmakelaar Papendrecht voor al uw woningzaken

Bij Estagency kunt u terecht voor een variatie aan werkzaamheden op de woningmarkt. Als aankoopmakelaar in Papendrecht zijn wij er voor u om u aan een nieuwe woning te helpen. Dankzij onze persoonlijke aandacht en ons oog voor kwaliteit zal u uit kunnen komen bij uw droomhuis, welke ook nog eens geheel binnen uw budget zal vallen. U zult altijd met ons om de tafel kunnen zitten, ook in de avonduren om ons te laten zien wat u voor ogen hebt als het aankomt op de aankoop van een woning.

Verkoopmakelaar Papendrecht

Maar ook voor de mensen die juist een woning willen verkopen bent u bij Estagency aan het juiste adres. Wanneer u besluit om ons als verkoopmakelaar in te schakelen, dan zullen wij onze woorden snel omzetten in daden. Zoals wij de tijd voor u, onze klant willen nemen, doen wij dit ook voor alle geïnteresseerden van uw woning. Estagency houdt van transparantie en duidelijke afspraken. Wij werken op basis van No cure, No pay. Zolang uw woning niet is verkocht betaalt u geen courtage. Logisch toch?!

Gratis waardebepaling Papendrecht

De verkoop van uw woning begint bij Estagency altijd met een kennismakingsgesprek & gratis waardebepaling. Zo kunnen we uw wensen bespreken en een zo persoonlijk mogelijk verkoopplan opstellen. Daarmee scheppen we duidelijkheid in uw wensen, behoeften en in onze werkzaamheden. Zo zorgen wij voor een prettige en persoonlijke samenwerking met tijd voor u en uw woning. Natuurlijk zullen wij u ook gelijk adviseren over de vraagprijs en onze tarieven.

Kwaliteit, service en tijd voor u en uw woning

Wij staan als makelaar in Papendrecht voornamelijk bekend om onze hoogwaardige service met echt tijd voor u en uw woning. U bent voor ons geen adres met een nummer, want wij begrijpen maar al te goed dat u bij een belangrijke aan- of verkoop als een pand graag persoonlijk advies op maat wilt ontvangen. Dit is dan ook de reden dat wij als makelaar in Papendrecht altijd de klant op nummer een zetten. Het gaat er immers om dat u uitkomt bij een geschikte woning of een verkoopprijs waar u zich prettig bij voelt. We gaan dan ook net zolang door totdat u tevreden bent! Want wij maken van onze klanten, graag onze ambassadeurs.

De 09.00 tot 17.00u mentaliteit vinden wij niet meer van deze tijd. Daarom staan wij elke tot zeker 21.00u klaar voor onze klanten. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer te weten wilt komen over onze aanpak en de soorten werkzaamheden die wij voor u als makelaar in Papendrecht kunnen verrichten. Of plan een afspraak in en we komen gezellig even kennismaken! Een aanschaf van een woning, of de verkoop van een woning, is een belangrijke keuze om te maken. Wij zijn er om u van dienst te zijn tijdens dit proces, geheel middels advies op maat!