Verkoopmakelaar

U denkt eraan om uw woning te verkopen?

Dat kan op veel verschillende manieren met verschillende werkwijzen. Wij van Estagency, zullen daarom alle mogelijkheden met u bespreken.

Gratis waardebepaling

De verkoop van uw woning begint bij Estagency altijd met een kennismakingsgesprek & gratis waardebepaling. Zo kunnen we uw wensen bespreken en een zo persoonlijk mogelijk verkoopplan opstellen. Daarmee scheppen we duidelijkheid in uw wensen, behoeften en in onze werkzaamheden. Zo zorgen wij voor een prettige en persoonlijke samenwerking met tijd voor u en uw woning. Natuurlijk zullen wij u ook gelijk adviseren over de vraagprijs en onze tarieven.

Samenwerkende professionals

Door ons netwerk van samenwerkende professionals kunnen wij u van begin tot eind bij staan. Zo kunnen wij uw eerste ori├źnterende hypotheek gesprek voor de nieuwe woning regelen, tot aan de verhuizers die uw spullen precies zo neer zetten, dat u zich gelijk thuis voelt in uw nieuwe woning. Klinkt goed toch?!

Werkwijze

Wanneer u besluit om ons als verkoopmakelaar in te schakelen, dan zullen wij onze woorden snel omzetten in daden. Omdat een eerste indruk erg belangrijk is, zullen er mooie foto’s van uw woning worden gemaakt. Vervolgens zullen wij zorgen dat de woning online vindbaar is. Wij plaatsen namelijk op zoveel mogelijk kanalen. Bijvoorbeeld: Funda, onze eigen websites en Pararius. Uiteraard maken wij ook gebruik van verschillende social media platformen, zoals Facebook en Instagram.

Zoals wij de tijd voor u, onze klant willen nemen, doen wij dit ook voor alle geïnteresseerden van uw woning. Zo zorgen wij voor een nette ontvangst en krijgen geïnteresseerden voldoende tijd om de woning te kunnen bezichtigen. Waarbij wij ze helder informeren over alle punten van de woning. Na afloop van de bezichtiging brengen wij u persoonlijk op de hoogte van de eerste reactie.

Estagency houdt van transparantie en duidelijke afspraken. Wij werken op basis van No cure, No pay. Zolang uw woning niet is verkocht betaalt u geen courtage. Logisch toch?! Wij zijn erg resultaatgericht en overtuigd van ons kunnen.

Meer informatie over wat u van ons kunt verwachten, onze tarieven en welke diensten er in de opstartkosten zitten? Klik hier voor meer informatie.

Neem eens┬ácontact┬áop met Estagency voor een ori├źnterend gesprek.┬áTel. 078 – 647 17 64 /
Mail: info@estagency.nl of vul het formulier in en wij nemen contact op met u.