Ook benieuwd naar de waarde van uw woning?

De verkoop van uw woning begint bij Estagency altijd met een kennismakingsgesprek & gratis waardebepaling. Landelijk komt de woningmarkt vaak in beeld. Toch zijn de prijsontwikkelingen lokaal, vaak net wat anders.

Maar wat is nou een waardebepaling?

Een waardebepaling is een advies over de geschatte waarde van de woning. Hiermee krijgt u een inzicht over de waarde en eventuele overwaarde van de woning. Onze gratis waardebepaling doen we uiteraard altijd persoonlijk. 

Let wel op dat er zeker verschil zit tussen een waardebepaling en taxatie!

Waarom een waardebepaling?

Omdat het verstandig is om te weten wat uw huidige woning waard is. Heeft u bijvoorbeeld een overwaarde of niet? Door verschillende factoren kan het lastig zijn om zelf de verkoopwaarde in te schatten. Wat kan u vragen voor uw woning? Wij adviseren ook graag over een te hanteren vraagprijs, eventuele verbeter punten en zullen een persoonlijk verkoopplan uitstippelen. Dit alles uiteraard geheel gratis en vrijblijvend!

Nadat u de waarde van uw huidige woning weet, kunt u ook gerichter gaan zoeken en daardoor de volgende stap(pen) nemen.

Hoe gaat een waardebepaling?

Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te plannen. Voordat de afspraak plaats vindt, doen wij ons huiswerk. Ook hebben wij de benodigde marktkennis en ervaring.

Tijdens de afspraak zullen we samen de woning doorlopen en enkele notities maken. Zo krijgen we een goed beeld van de woning en eventuele bijzonderheden.

Daarbij houden we rekening met uw wensen en zullen wij vertellen welke mogelijkheden Estagency biedt om uw woning optimaal in de markt te zetten. Zo zullen wij de hoogst mogelijke opbrengst realiseren. Ook zorgen we nog voor een leuke en zorgeloze tijd voor u!

Aan het einde van het gesprek kunnen we gelijk de geschatte waarde van uw woning noemen. Welke later nog een keer per document zal worden aangeleverd! Makkelijk toch, zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

Vraag geheel vrijblijvende en gratis waardebepaling aan bij Estagency. Wij komen persoonlijk bij u langs met tijd voor u en uw woning. Geen computer die het werk doet, maar persoonlijk contact. Zo kunnen wij uw woning pas echt goed op waarde schatten.

Daarbij ook hypotheekadvies nodig? Geen enkel probleem! Wij brengen u in contact met onze samenwerkende partijen en staan u tijdens het hele proces van A tot (WO)Z bij.