In deze onduidelijke en onzekere tijd willen we je, als Uw Makelaar, wat duidelijkheid geven over waar wij als bedrijf staan. Zolang de overheid onze werkzaamheden toestaan zullen wij voor onze klanten blijven klaarstaan. Uiteraard hebben we een aantal aanpassingen in onze bedrijfsvoering doorgevoerd, zodat wij jou als klant zo veilig mogelijk kunnen helpen.

Bezichtigingen

Potentiële kopers kunnen maximaal met twee personen een woning komen bezichtigen. Heb je  een aankoopmakelaar dan houden we maximaal drie personen aan. Voordat de bezichtiging plaatsvindt, zorgen wij dat alle deuren in de woning open staan. Wil je graag in een laatje of achter een deurtje kijken? Wij zullen ervoor zorgen dat deze open en dicht gaan zodat jij niets hoeft aan te raken. We zorgen dat er altijd desinfecterende zeep aanwezig is. Tijdens de rondleiding houden we altijd de voorgeschreven 1,5 meter afstand aan. Heb je klachten? Dan horen wij het graag om te kijken naar een alternatief, zoals een video bezichtiging. Zo houden we het veilig voor jou (de kijker), de verkoper en onszelf.

Waardebepaling

Onze gratis waardebepaling blijft ook in deze periode van kracht. Je kan er nu ook voor kiezen om de opname via whatsapp videobellen te doen. Maar we komen uiteraard ook nog steeds graag bij u langs om de opname te doen. Voorwaarde hierbij is wel dat alle bewoners vrij zijn van alle genoemde verschijnselen.

Overige afspraken

Uiteraard vragen we u bij alle afspraken dat je geen symptomen hebt. Dat we altijd de veilige 1,5 meter afstand aanhouden. We geven elkaar geen hand. Daarnaast beloven we je dat wij bij ieder symptoom altijd onze afspraken zullen afzeggen of verzetten. Jouw veiligheid staat bij ons vooraan.

Gevolgen woningmarkt

Uw Makelaar ziet op dit moment geen tot weinig veranderingen in de woningmarkt. Er zijn nog steeds voldoende geïnteresseerden. Slechts enkele kijkers hebben in het begin hun afspraak afgezegd. Ondanks deze afzeggingen staan er vaak nog genoeg kijkers op de wachtlijst. Ook nu nog wordt er boven de vraagprijs geboden. 

Uw Makelaar ziet dat er nog steeds een krapte is op de woningmarkt. De beperkingen vanwege de stikstof maatregelen en het tekort aan personeel, dat oploopt omdat arbeidsmigranten terug zijn gegaan naar hun eigen land, zorgen ervoor dat er niet voldoende woningen worden gebouwd. Wij verwachten dat, wanneer de corona crisis niet langer dan een paar maanden duurt, de krapte op de woningmarkt nog verder is vergroot door de nog grotere achterstand die nu ontstaat.

We hopen dat via deze weg we eventuele zorgen bij je hebben kunnen wegnemen. Heb je toch nog vragen, neem dan contact op via onze gebruikelijke kanalen. We zullen ons best doen om waar nodig tot maatwerkoplossingen te komen. 

Alleen samen krijgen we corona onder controle.