Beleggingspand in Dordrecht verkopen

Wilt u een beleggingspand in Dordrecht of regio Rotterdam verkopen? Dan bent u bij Uw Makelaar aan het juiste adres. Onze deskundige professionals hebben een schat aan ervaring en helpen u uw vastgoed zo snel mogelijk te verkopen, tegen de best mogelijke prijs. In veel gevallen kan dit zelfs zonder dat daar voor u als verkoper kosten aan verbonden zitten.

Werkwijze

Wanneer u uw beleggingspand in Dordrecht wilt verkopen wilt u uiteraard snel tot een verkooptransactie komen. Uw Makelaar Dordrecht zorgt daarvoor, meestal slagen we erin uw beleggingspand in enkele dagen te verkopen. Dit kunnen wij door ons enorme netwerk in de regio. Wij zijn namelijk niet alleen gevestigd in Dordrecht, maar hebben ook 3 kantoren in Rotterdam, 1 kantoor in Den Haag en 1 kantoor in regio Amsterdam. Allen zijn thuis in beleggingspanden.

Er kan echter iets belangrijker zijn dan snelheid, namelijk dat u een goede prijs voor uw beleggingspand ontvangt. Een goede taxatie van de marktwaarde van uw beleggingspand is dan ook essentieel.

De meeste makelaars bieden hun klanten naast hun bemiddeling ook taxaties aan. Zij zijn echter vooral erg thuis in een woning voor eigen bewoning. Het bepalen van de waarde van een beleggingspand (vaak in verhuurde staat) is een vak apart. Als gevolg hiervan worden beleggingspanden nogal eens verkeerd getaxeerd. Dit kan leiden tot een verkeerde verkoopprijs en teleurstellingen. Bovendien kan het bij de koper de financiering moeilijker maken.

Gratis waardebepaling bij het verkopen van een beleggingspand in Dordrecht

Uw Makelaar Dordrecht heeft wél de expertise die nodig is om een juiste inschatting te maken van de marktwaarde van uw beleggingspand. Om die reden beginnen we altijd met een gratis waardebepaling van uw beleggingspand.

Bij het bepalen van de waarde van het beleggingspand dat u wilt verkopen kijken we niet alleen naar zaken als vloeroppervlak, staat van onderhoud en perceelgrootte, maar nemen we ook economische factoren mee. Denk hierbij aan de locatie van het beleggingspand en economische trends en ontwikkelingen in de regio Rotterdam.. 

Persoonlijk verkoopplan

In een persoonlijk gesprek leggen we u tot in detail uit hoe we tot de vastgestelde waarde zijn gekomen. Vervolgens stellen we samen met u een verkoopplan op, waarin uw wensen en behoeften worden vertaald naar concrete werkzaamheden die we voor u uitvoeren.

Duidelijke tarieven en kosten

Hoewel we bij Uw Makelaar een passie hebben voor het verkopen van beleggingspanden ontkomen we er niet aan een vergoeding voor onze dienstverlening te vragen. In tegenstelling tot sommige makelaars werken we niet op basis van een percentage. Wanneer u voor ons kiest, weet u vooraf precies wat de kosten en tarieven zijn voor de verkoop van uw pand. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Is uw beleggingspand in Dordrecht in verhuurde staat, dan zullen wij de woning onder de aandacht brengen in ons netwerk van beleggers. Verkoopt u de woning leeg, dan is de keus aan u. Wanneer wij de woning off market in ons netwerk aan beleggers verkopen, is de verkoop voor u als eigenaar geheel kosteloos.

Het aanbieden van uw beleggingspand

Als specialist in het aan- en verkopen van beleggingspanden in Dordrecht hebben we een uitgebreid netwerk van beleggers in de regio.  Dit netwerk informeren we als eerste van uw wens uw beleggingspand te verkopen. In veel gevallen leidt dit ertoe dat we binnen een week een koper voor uw vastgoed vinden voor een onderhandse verkoop (off market deal). Vaak is dit voor u als belegger de beste manier. Onze klanten kopen namelijk zonder voorbehoud en kunnen vaak snel schakelen. Hierdoor kunt u ook weer door naar het volgende beleggingspand.

Wanneer u ervoor kiest om de woning via de ‘’normale’’ kanalen aan particuliere te verkopen dan, bieden we uw beleggingspand ook aan via andere kanalen. Denk aan onze   en onze social mediakanalen op Instagram en Facebook. Ook zorgen we dat we het te verkopen beleggingspand in Dordrecht adverteren op sites zoals Funda

Ontvangst en rondleiding

Dankzij de aantrekkelijke presentatie zal uw beleggingspand in Dordrecht al snel de aandacht trekken van geïnteresseerde kopers. Voor de ontvangst en rondleiding van potentiële kopers nemen we uitgebreid de tijd. We delen alle belangrijke informatie over het beleggingspand dat u wilt verkopen en geven antwoord op alle vragen die er maar gesteld kunnen worden. 

Aan het eind van de bezichtiging laten we u persoonlijk weten hoe de bezichtiging is verlopen. We delen onze indruk van de koper en diens eerste reactie op het aangeboden pand.

Het uiteindelijk verkopen van het beleggingspand in Dordrecht

Is de geïnteresseerde door de bezichtiging nog enthousiaster geworden? Ook dan ontzorgen we u geheel. Dankzij onze bemiddeling wordt de verkoop soepel en vlot wordt gesloten.

We nemen de onderhandelingen over de uiteindelijke verkoopprijs op ons. Op basis van de door opgestelde richtlijnen treden we met alle geïnteresseerden in overleg om een zo hoog mogelijke prijs te realiseren. Soms is die prijs zelfs hoger dan de oorspronkelijke vraagprijs.

Zijn we het eens geworden over de verkoopprijs? Dan zorgen we dat alle documenten en contracten correct worden opgesteld en alle formaliteiten netjes worden doorlopen.

Waarom kiezen voor Uw Makelaar Dordrecht

Bij het verkopen van een beleggingspand in Dordrecht of één van de andere Drechtsteden heeft u een makelaar nodig met ervaring. Die makelaar is Uw Makelaar.

Inmiddels hebben wij zes kantoren in de regio Rotterdam (waarvan drie in Rotterdam, één in Drechtsteden, één in Den Haag en één in Purmerend) daardoor zijn we sterk geworteld in de regio waarin we werken. We kennen de omgeving en de lokale markt en hebben een stevig netwerk in ons werkgebied. Wij hebben klanten in ons netwerk die hun eerste of tweede beleggingspand kopen, maar ook klanten die hun dertigste of veertigste beleggingspand kopen. Ook werken wij samen met (grote) vastgoedbedrijven. Daardoor hebben we al een koper nog voordat u overwogen heeft uw beleggingspand te verkopen.

Onze kantoren opereren in nauwe samenwerking met elkaar. Daardoor kunt u rekenen op veel meer dan de jarenlange ervaring die onze makelaars hebben opgebouwd. U kunt ook op een hecht netwerk van intensief samenwerkende professionals rekenen. We kennen elkaar en zijn goed op elkaar ingespeeld. Daardoor vullen we elkaar aan en kunnen we nog effectiever werken.

Dankzij onze lokale kennis, ruime ervaring en het uitgebreide netwerk zorgen we voor een snelle verkoop van uw beleggingspand in Dordrecht, waarbij u ook nog eens volledig ontzorgd wordt.

Wilt u uw beleggingspand in Dordrecht of de regio Rotterdam ook snel voor een goede prijs verkopen, zonder gedoe en zorgen? En dat zonder risico, vaak geheel kosteloos?

Kies dan Uw Makelaar Dordrecht. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan telefonisch (078-647 17 64), per email of via het contactformulier.